Camere


Cazare camere pensiune Casa traditiilor

Pensiune Casa tradițiilor, Ieud – Camere pregătite pentru oaspeți

Pensiunea „Casa tradițiilor” din Ieud, județul Maramureș, oferă condiții de cazare la trei margarete într-o atmosferă primitoare, în mijlocul naturii. Indiferent că alegi să petreci o săptămână alături de familie sau un weekend împreună cu prietenii, Pensiunea „Casa tradițiilor” din Ieud pune la dispoziția oaspeților camere de două sau trei locuri, dar și un spațiu de cazare tip apartament, pentru cei care vor mai multă intimitate, acesta având intrare separată.

Camerele sunt amenajate în stil tradițional maramureșean, cu mobilă din lemn, cergi, țoluri, șterguri și covoare lăsate moștenire de la o generație la alta. Oaspeții care treg pragul pensiunii „Casa tradițiilor” au parte însă și de facilități precum conexiune TV, internet și telefonie mobilă, parcare păzită, loc de joacă pentru copii, transport turiști spre obiective turistice sau supraveghere video.

Cazare:
6 camere + 1 apartament
Suprafața (mp): între 14 și 19 mp
Tip camere:
Dublu = 3 (1 pat dublu)
Triplu = 3 (1 pat dublu și 1 pat simplu)
Apartament = 1 (2 camere)
Dotări: saltele relaxa, perne antialergice
Baie proprie, încălzire centrală, televizor

Fiecare cameră are baie proprie, amenajată și dotată după ultimele standarde, astfel încât oaspeții să aibă parte de tot confortul pe durata șederii în pensiune. De asemenea, în pensiune există sistem de încălzire centralizat pe lemne, încăperile fiind dotate cu calorifere.

Cele șase camere ale pensiunii se află pe nivele diferite, două la parter și patru la etajul 1, suprafața medie a acestora fiind de 16 mp. Apartamentul cu două camere se află într-o clădire separată, învecinată cu pensiunea și cu acces propriu din curte.

În plus, pensiunea „Casa tradițiilor” dispune de o sală de mese, un living, un foișor, leagăn și o curte proprie. Proprietarii pensiunii au și o fermă cu animale, unde oaspeții au ocazia să vadă sau chiar să experimenteze ce înseamnă o zi la fermă.

Pensiune Casa traditiilor, Ieud - Maramures

Pensiune Casa tradițiilor, Ieud – Maramureș

Odaia mandra - Casa traditiilor Ieud

Odaia mândă – pensiune Casa tradițiilor Ieud, Maramureș

Pin It on Pinterest

Share This