Descoperă

O experiență unică, de neuitat, în mijlocul Maramureșului.

Pensiunea „Casa tradițiilor” te așteaptă să-i treci pragul, într-o zonă în care timpul parcă s-a oprit în loc, în comuna Ieud din județul Maramureș. Odată ce ai ajuns în „inima” Maramureșului istoric, parcă ai intrat într-o altă lume: o lume liniștită, în care tradițiile sunt păstrate cu sfințenie și în care omul trăiește în comuniune cu natura.

Un ținut încărcat de tradiție

Dacă vrei să descoperi Maramureșul autentic, unde oamenii încă mai poartă costume populare, unde obiceiurile de Crăciun sau de Paști sunt la fel de vii ca acum câteva generații, unde casele din lemn, mobila înnobilată cu modele frumos încrustate de meșterii populari, „blidele” ori ștergurile sunt puse la loc de cinste și întreținute cu mare grijă, aici e locul cel mai potrivit.

O atmosferă primitoare, în mijlocul naturii.

Indiferent că alegi să petreci o săptămână alături de familie sau un weekend împreună cu prietenii, Pensiunea „Casa Tradițiilor” din Ieud pune la dispoziția oaspeților cazare la patru margarete în camere de două sau trei locuri, dar și un spațiu de cazare tip apartament, pentru cei care vor mai multă intimitate, acesta având intrare separată.

Bucate și băuturi tradiționale

Servirea mesei se face într-un spațiu special amenajat, cu bucate și băuturi tradiționale pregătite și servite chiar de către gazdele îmbrăcate în straie populare. Pentru evenimentele speciale, proprietarii pensiunii organizează mese festive și petreceri tematice cu muzică și dansuri populare specifice Ieudului.

Produse 100% naturale

Proprietarii pensiunii dețin și o fermă de animale, având sute de oi și capre, zeci de vaci, cai și orătănii. Oaspeților li se oferă posibilitatea de a vedea cum sunt crescute animalele, dar și de a consuma produsele acestora, pentru că la prepararea mâncării se folosesc ouă, lapte și carne din ferma proprie, aceastea fiind 100% naturale. Pâinea se coace în cuptorul pe lemne din gospodărie, magiunul, dulceața și siropurile sunt fabricate după rețete tradiționale, iar cartofii și legumele sunt, de asemenea, cultivate de gazde.

Descoperă Maramureșul

Oaspeții care trec pragul pensiunii „Casa tradițiilor” au ocazia să îmbrace costume populare, dar și să ia parte la vizite organizate la diferite obiective turistice situate în județul Maramureș. În plus, cei care preferă alte modalități de petrecere a timpului liber au de ales între numeroase variante puse la dispoziție de Pensiunea „Casa tradițiilor”, precum plimbări ocazionale cu trăsura, carul sau sania, călărit, dar și biliard, tenis de masă, darts sau alte jocuri de societate.

Pensiunea „Casa tradițiilor” își așteaptă oaspeții pentru a le oferi o experiență unică, de neuitat, în mijlocul Maramureșului.

Descoperă

Camere disponibile

Pensiunea „Casa tradițiilor” îți oferă condiții de cazare la patru margarete într-o atmosferă primitoare, în mijlocul naturii. 

Verifică disponibilitatea

Camere țărănești, gata oricând pentru oaspeți

1 Cameră , 1 Adulți , 0 Copil
Camere
Adulti
Copii